temel aksoy cv

My amazing image Gallery: temel aksoy cv

Temel Aksoy (@TemelAksoy) | Twitter. The latest Tweets from Temel Aksoy (@TemelAksoy). Pazarlama, marka danışmanı. Konuşmacı, yazar. Istanbul, Turkey


Marka Danışmanı, Marka Danışmanlığı - Temel Aksoy. Marka Danışmanı ve konuşmacı Temel Aksoy'un Marka, tüketici davranışları, yönetim ve liderlik, marka danışmanlığı konularındaki yazıları ve videoları.


Bir çeşit CV - Temel Aksoy Blog. İstanbul’da doğdum. İlk, orta ve liseyi, Galatasaray Lisesi’nde yatılı okudum. (7 yaşında evden bağımsız bir hayata başlamanın insanın kişiliğine pek çok olumlu etkileri oluyor.


temelaksoy.com - Temel Aksoy Blog | Marka Dan??man?, Konu .... Temel Aksoy TwitterTemel Aksoy FacebookTemel Aksoy LinkedinTemel Aksoy Google PlusTemel Aksoy Youtube YEN? YAZILARDAN BEN? HABERDAR ET E-posta adresinizi girerek TemelAksoy.com’dan her hafta yeni yaz? bildirimlerini alabilirsiniz.


Stratejik Marka Yönetimi: Operasyonel Pazarlama vs .... İnternette konu hakkında araştırma yaparken Temel Aksoy'un yazmış oldukları dikkatimi çekti. www.temelaksoy.com pazarlamacılar için ışık tutar nitelikte bilgiler içeriyor. Kendisiyle ilgili yazmış olduğu CV bölümünde son derece alçak gönüllü ve açık sözlü biri olduğu izlenimini veriyor.
0 Komentar untuk "temel aksoy cv"

Back To Top